A A A K K K
для людей із порушенням зору
Михайло-Коцюбинська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Літній оздоровчий період в ЗДО

Дата: 30.05.2019 17:10
Кількість переглядів: 966

         В рамках реалізації плану роботи відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму Михайло-Коцюбинської селищної ради 29 травня 2019 року проведено семінар - практикум для завідувачів та вихователів закладів дошкільної освіти на тему: «Обговорення та рекомендації завдань на оздоровчий період 2019 р. Роль гри для зміцнення здоров`я дитини». 

         Учасників семінару – практикуму у хвоє Михайло-Коцюбинського ЗДО «Пролісок» чекав сюрприз, який підготувала справжня майстриня, вихователь В.М. Чаус – це ляльки мотанки та ляльки з природного матеріалу. Вона розповіла цікаві історії про свої ляльки  та подарувала всім учасникам обереги.

         Вихователі М.О. Ланько, С.Й. Пчолинська, Н.І. Ковган та музичний керівник Ю.А. Томилко поділились своїм досвідом роботи щодо створення умов для  оздоровлення дітей в умовах  закладу дошкільної освіти та вмінням організовувати свята, розваги та ігри на свіжому повітрі в літній період.   

         Під час  заходу методист Т.В. Руденко ознайомила учасників з нормативно-правовими документами та  акцентувала увагу на планування роботи  закладу на літні місяці,   організації освітнього та виховного процесу, організації харчування, безпеки життєдіяльності дітей   ЗДО, наголосила щодо дотримання Санітарного регламенту в дошкільних навчальних закладах  в літній оздоровчий період.

          В процесі роботи педагоги підвищили рівень теоретичної підготовки з питань організації літнього оздоровчого періоду в умовах закладу дошкільної освіти, удосконалили уміння і навички щодо ведення ділової документації на період літнього оздоровлення в ЗДО, розширили та уточнили знання  щодо принципів, методів, форм роботи з дітьми з основних напрямів оздоровлення дітей дошкільного віку, розглянули прийоми просвітницької роботи вихователів  з батьками в період літнього оздоровчого періоду.         

 

За інформацією

відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму

Михайло-Коцюбинської селищної ради

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь