A A A K K K
для людей із порушенням зору
Михайло-Коцюбинська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

ДЖУРА - 2019

Дата: 26.04.2019 08:48
Кількість переглядів: 1015

 

     Головним напрямом виховної роботи Михайло-Коцюбинської гімназії є патріотичне виховання, метою якого є формування в учнів національно-патріотичних переконань, високих моральних якостей, виховання нового покоління України у дусі відданості Вітчизні та її народу. «Сокіл» («Джура») є одним з найкращих національних патріотичних виховних заходів ігрової форми, який проводиться системно у формі позакласної роботи. Дитячо-юнацька гра на різних етапах передбачає інтелектуальні та спортивні випробування, під час яких школярі вивчають історію становлення української державності, героїку визвольних рухів, українського козацтва.

У програмі цього етапу Гри було передбачено такі змагання, як «Перетягування  линви», туристсько–спортивна смуга перешкод та теренова гра, змагання «Рятівник», «Пластун», інтелектуальна гра-вікторина «Відун», творчий конкурс «Ватра», конкурс біваків (таборування), конкурс звітів про виконання завдань під гаслом «Добре діло», конкурс строю та пісні «Впоряд».

I етап проводився 23 квітня 2019 року на базі дитячого табору «Юний турист» (с. Количівка, Іванівська ОТГ, Чернігівського району). Змагалися чотири команди: рій «Пластуни» Михайло-Коцюбинської гімназії, «Нащадки вільних» (Количівська ЗОШ I-III ступенів), «Серце патріота» (Іванівська ЗОШ I-III ступенів), «Козацька республіка» (Олишівська ЗОШ I-III ступенів).

Цьогоріч рій «Пластуни» Михайло-Коцюбинської гімназії із честю виборов І місце на I етапі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

 Ця перемога стала вирішальною у підготовці команди до обласного етапу гри.

Щиро вітаємо рій «Пластуни» з перемогою і бажаємо не зупинятися на досягнутому, завжди вірити в себе, щодня тренувати в собі бойовий дух і силу волі та сміливо йти до вершин успіху! Пишаємося!

 

За інформацією відділу освіти, молоді, спорту,

культури і туризму Михайло-Коцюбинської селищної ради

 

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь