A A A K K K
для людей із порушенням зору
Михайло-Коцюбинська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

ПЕРЕМОЖЦІ КОНКУРСУ ЖИВОПИСУ ТА ГРАФІКИ «НА СВОЇЙ ЗЕМЛІ»

Дата: 11.04.2019 15:44
Кількість переглядів: 1059

          Щорічно відбувається Міжнародний конкурс живопису та графіки «На своїй землі» в громадській організації «Білоруський зелений хрест» спільно з Міністерством освіти, Міністерством культури і Міністерством природних ресурсів і охорони навколишнього середовища Республіки Білорусь за підтримки МТОО «Союз педагогів-художників». Найцікавішими роботами, які створюють юні художники стають малюнки, пов'язані з особистими враженнями, переживаннями, подіями. Діти уважніше придивляються до навколишнього світу і відображають в роботах те, що їх не залишає байдужим. Щороку визначається спеціальна тема. У 2019 це була тема «Портрет». Діти малювали автопортрети, портрети друзів, рідних, які живуть поруч з ними. У розкритті образу важливу роль допомагали предмети, домашні тварини, пейзаж або інтер'єр.   

Робота журі 14-го Міжнародного конкурсу живопису та графіки «На своїй землі» проходила  з 29 по 31 січня 2019 року в освітньому центрі ГО «Білоруський зелений хрест». До складу журі увійшли 11 професійних художників-педагогів та мистецтвознавців з Білорусі, Росії, України і Польщі. Журі конкурсу розглянуло 10 107 робіт з 34 країн світу: Азербайджану, Аргентини, Вірменії, Білорусі, Болгарії, Боснії і Герцоговини, Угорщини, Німеччини, Індії, Індонезії, Ірану, Іспанії, Казахстану, Китаю, Киргизстану, Латвії, Литви, Македонії, Малайзії, Молдови, Польщі, Росії, Румунії, Сербії, Словаччини, Словенії, Таїланду, Туреччини, Узбекистану, України, Хорватії, Чехії, Естонії, Південної Кореї. У 2019 році 492 роботи стали Лауреатами конкурсу, з яких 227 робіт удостоєні Дипломів лауреата з медаллю, 265 робіт - Дипломів лауреата, 294 роботи отримали Дипломи, 1780 робіт відзначені Подяками. Всі нагороди будуть розіслані переможцям до 1 липня 2019 року.

Результати по Україні: 17 робіт удостоєні Дипломів лауреата з медаллю; 10 робіт - Дипломів лауреата  - Сердюк Тетяна( 11 років, «Околиця рідного села»);  6 робіт отримали Дипломи - Косовець Неля (10 років); 104 роботи отримали Подяки журі - Сердюк Анастасія( 8 років) та  Лугина Поліна( 8 років)  під керівництвом викладача Пильцової  Наталії Вікторівни.

Підсумкова 14-а Міжнародна виставка «На своїй землі», до якої увійдуть 492 роботи лауреатів конкурсу, буде експонуватися в галереї «Природа і творчість» Республіканського центру екології та краєзнавства в Мінську (вул. Макаёнка, 8). Церемонія відкриття виставки та нагородження Лауреатів конкурсу відбудеться 18 квітня о 11.00 в Республіканському центрі екології та краєзнавства.

 

За інформацією відділу освіти,

 молоді, спорту, культури і туризму

Михайло-Коцюбинської селищної ради

 

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь