A A A K K K
для людей із порушенням зору
Михайло-Коцюбинська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

ДЕ КОЗАК – ТАМ І СЛАВА, І ВОЛЯ, І ДОБРІ ДІЛА…

Дата: 12.10.2018 09:43
Кількість переглядів: 869

        Протягом жовтня в закладах освіти Михайло-Коцюбинської ОТГ організовано проведення низки тематичних заходів, присвячених Дню захисника України, Дню українського козацтва, а саме: виховні години, Уроки мужності, бесіди, зустрічі з ветеранами та військовослужбовцями, виставки художньої літератури, спортивні змагання тощо.

     12 жовтня 2018 року, у Кархівській ЗОШ I-II ступенів відбувся семінар-практикум  з нагоди Дня захисника України, свята Покрови Пресвятої Богородиці та Дня українського козацтва. На свято завітали методист відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму Михайло-Коцюбинської селищної ради Загрива Л.М., спеціаліст відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму Михайло-Коцюбинської селищної ради Прищеп А.В., вчителі та учні, спонсори. Представники ТОВ Агрофірми «Іванівка АГ» подарували закладу освіти мультимедійний проектор та смачні подарунки.

       З метою ознайомити школярів зі славними сторінками історії України, виховати в них почуття патріотизму, бажання захищати Вітчизну був проведений інтегрований захід «Де козак – там і слава, і воля, і добрі діла», в якому було вдало поєднано три навчальних предмети – історію, українську літературу та фізичну культуру. Вчитель історії Соловей С.В. познайомила учнів з історією свята Дня захисника України та разом з учнями пригадали традиції славного українського козацтва. Вчитель фізичної культури Кобзар Є.В. та вчитель української мови та літератури Кобзар М.В. провели змагання юних козачат, де учні продемонстрували свої таланти, спритність, кмітливість та ерудицію. Всім учасникам змагань було вручено нагороди - посвідчення козака.

Після змагань керівники гуртка «Модульне оригамі» (Кобзар М.В.) та «Оберіг» (Соловей С.В.) провели для учнів та гостей майстер-клас по виготовленню українського оберегу – підкови — символу щастя, достатку і оберегу  від злих сил.

         Дехто з учасників майстер-класу знайомився з орігамі вперше. Поки що це були звичайні аркуші паперу. Утім уже за деякий час вони перетворилися на справжній витвір мистецтва. Учасники майстер-класу складання об’ємних фігур з паперу продемонстрували неабиякий хист та вміння.

Зустріч вийшла напрочуд весела та невимушена, присутні почули для себе багато цікавого, учасники мали нагоду власноруч спробувати відтворити побачене й потренувати свій мозок та руки.

По закінченню семінару гостей частували смачнючими козацькими стравами.

      

 

За інформацією відділу освіти, молоді, спорту,

культури і туризму Михайло-Коцюбинської селищної ради

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь