Михайло-Коцюбинська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

І НА ТІМ РУШНИЧКОВІ ОЖИВЕ ВСЕ …

Дата: 14.10.2018 14:00
Кількість переглядів: 983

       Фото без опису

  «І на тім рушничкові оживе все…» - під таким гаслом 14 жовтня  пройшло  свято рушника в с. Москалі. Господар свята, майстер народної вишивки, зберігач старожитностей  Юрій Дахно провів оглядову екскурсію  своїм музейним комплексом.  Всіх гостей вразила глибока змістовність, народознавча спрямованість, повага до традицій українського народу і  неймовірна колекція старожитностей зібрана  цією людиною  з великим  серцем та прекрасною душею.

    Адміністрація Михайло-Коцюбинської об’єднаної територіальної громади також не могла залишитись осторонь такого неповторного дійства. На святкування  завітав заступник голови Михайло-Коцюбинської селищної ради Віктор Єрема, який  привітав всіх присутніх одразу з чотирма важливими святами: Святом рушника, Покровою Пресвятої Богородиці, Днем  українського козацтва і Днем захисника України та вручив найактивнішим жителям села пам’ятні подарунки.

        Присутні були приємно вражені відкриттям унікального пам’ятного знаку «Із Надією у серці…», яскравою фотозоною, традиційним частуванням та запальними розвагами. Веселу атмосферу свята  своїми піснями створили  аматорські колективи Жукотківського Будинку культури, Шибиринівського сільського клубу та Антоновицького клубу-бібліотеки.

 

За інформацією відділу освіти,

молоді, спорту, культури і туризму



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь