A A A K K K
для людей із порушенням зору
Михайло-Коцюбинська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Олімпійський урок у Михайло-Коцюбинській гімназії

Дата: 02.10.2018 08:38
Кількість переглядів: 764

    З метою розвитку олімпійського руху в громаді, популяризації здорового способу життя, залучення учнівської  молоді до занять фізичною культурою і спортом, в закладах освіти Михайло-Коцюбинської громади протягом вересня були проведені Олімпійські уроки та Олімпійські тижні, присвячені Дню фізичної культури і спорту України. Підсумком місячника фізичної культури та спорту в Михайло-Коцюбинській ОТГ став Олімпійський урок громади, на якому були присутні учні з усіх закладів освіти. 27 вересня 2018 року, в Михайло-Коцюбинській гімназії, у спортивній залі закладу, відбувся урочистий захід з нагоди проведення Олімпійського уроку.

     До учнів на зустріч прийшли: заступник в.о. селищного голови Михайло-Коцюбинської селищної ради Єрема В.І., начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму Гаєвська Л.О., відповідальний секретар відділення НОК в Чернігівській області Пиріжок Д.О, головний тренер федерації велосипедного спорту Чернігівської області Аксюта М.Д., директор ДЮСШ м. Чернігова   Романчук С.П. Вони поділилися своїми історіями, розповіли, яким цікавим є кожен вид спорту, побажали учням старанно займатися на тренуваннях і наполегливо йти до своєї спортивної мети.

         Свої медалі за досягнення у спорті одягли наші учні Светюха Ольга, Воронченко Антон, Мацієвський Кирило. В декого цих нагород є вже по декілька десятків. Найактивніші учні громади були нагороджені подяками та отримали подарунки.

З показовим виступом перед глядачами і почесними гостями виступили «Олімпійські лелеченята» - Михайло-Коцюбинська команда «Невгамовні», які минулого навчального року представляли нашу громаду у  III (обласному) етапі Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед дітей «Олімпійське лелеченя».

       Учні зробили «розминку майбутнього Олімпійця», оглянули виставку спортивних велосипедів. Кожен охочий мав змогу покататися на велогонці, на спеціальному фіксованому станку.

 

За інформацією відділу освіти, молоді, спорту,

культури і туризму Михайло-Коцюбинської селищної ради

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь