Михайло-Коцюбинська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

ПАМЯТНІ ДАТИ ЗАВЖДИ В НАШИХ СЕРЦЯХ

Дата: 26.09.2018 10:58
Кількість переглядів: 725

 Фото без опису

    21 вересня – знаменна дата в історії України – цього дня  75 роки тому було визволено Чернігівщину  від нацистських  загарбників.

      В такі дні особливо хочеться пригадати імена наших співвітчизників, які своєю мужністю і безкорисною любов’ю до Батьківщини, усіма силами, інколи ціною власного життя, наближали день звільнення.
      З метою вшанування пам'яті про тих, хто поклав своє життя в Михайло-Коцюбинській об’єднаній територіальній громаді  відбулося покладання квітів до могил, пам’ятників та пам’ятних знаків жертв війни по всіх старостинських округах. В Михайло-Коцюбинській гімназії відбувся урок мужності  за участю керівництва громади,  ветеранів  Другої Світової війни, учасників бойових дій.

       Біля меморіалу слави жителі М-Коцюбинської ОТГ вшанували пам'ять земляків,   загиблих за свій рідний край, зокрема,   Івана Томилка  та Володимира  Брешинського.

       Також учні М-Коцюбинської гімназії відвідали урок мужності  та  мітинг  в с. Дніпровське в рамках акції , організованою Чернігівською районною  ветеранською організацією, «Слава визволителям».

       Наша пам’ять про трагічні події вічна і незгасима, а тому знову і знову Вічний вогонь обпікатиме наші серця. У низькому поклоні та в пошані ми  схиляємо  голови перед пам’яттю тих, хто віддав своє життя в тій війні, перед ветеранами, яких із кожним роком залишається з нами все менше. Тож нехай пам’ять нам ніколи не зрадить по дорозі до священного вогню…

 

За інформацією відділу освіти,

 молоді, спорту, культури і туризму



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь