Михайло-Коцюбинська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

ПАМЯТНІ ДАТИ ЗАВЖДИ В НАШИХ СЕРЦЯХ

Дата: 26.09.2018 10:58
Кількість переглядів: 693

 Фото без опису

    21 вересня – знаменна дата в історії України – цього дня  75 роки тому було визволено Чернігівщину  від нацистських  загарбників.

      В такі дні особливо хочеться пригадати імена наших співвітчизників, які своєю мужністю і безкорисною любов’ю до Батьківщини, усіма силами, інколи ціною власного життя, наближали день звільнення.
      З метою вшанування пам'яті про тих, хто поклав своє життя в Михайло-Коцюбинській об’єднаній територіальній громаді  відбулося покладання квітів до могил, пам’ятників та пам’ятних знаків жертв війни по всіх старостинських округах. В Михайло-Коцюбинській гімназії відбувся урок мужності  за участю керівництва громади,  ветеранів  Другої Світової війни, учасників бойових дій.

       Біля меморіалу слави жителі М-Коцюбинської ОТГ вшанували пам'ять земляків,   загиблих за свій рідний край, зокрема,   Івана Томилка  та Володимира  Брешинського.

       Також учні М-Коцюбинської гімназії відвідали урок мужності  та  мітинг  в с. Дніпровське в рамках акції , організованою Чернігівською районною  ветеранською організацією, «Слава визволителям».

       Наша пам’ять про трагічні події вічна і незгасима, а тому знову і знову Вічний вогонь обпікатиме наші серця. У низькому поклоні та в пошані ми  схиляємо  голови перед пам’яттю тих, хто віддав своє життя в тій війні, перед ветеранами, яких із кожним роком залишається з нами все менше. Тож нехай пам’ять нам ніколи не зрадить по дорозі до священного вогню…

 

За інформацією відділу освіти,

 молоді, спорту, культури і туризму



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь