A A A K K K
для людей із порушенням зору
Михайло-Коцюбинська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Футбольна команда «Олімпік» знову на висоті

Дата: 20.09.2018 08:16
Кількість переглядів: 860

Всім відомо, що найціннішим скарбом для людини є здоров’я. А кращим другом здоров’я був і залишається спорт. Кожний початок навчального року в закладах освіти розпочинається з «Олімпійського тижня» та Декади фізичної культури та спорту. Більшість заходів на олімпійську та спортивну тематику присвячується Дню фізичної культури та спорту, який відзначається саме  у вересні. Важливість та популярність спорту цілком виправдана. Адже спорт, це не тільки самоорганізація і дисципліна, здоров’я і молодість, елемент культури і стиль життя - це саме життя, рух вперед! Не обійшлося і без командних спортивних змагань з футболу та цікавих естафет.

Цьогоріч святкування Дня фізичної культури і спорту припало на 8 вересня. На стадіоні селища Михайло-Коцюбинське пройшов чемпіонат по футболу Чернігівського району між командами «Олімпік» (смт. Михайло-Коцюбинське) та «Нива» (с. Роїще). Наша команда продемонструвала незабутню гру, яка тримала в напрузі вболівальників обох команд, змусивши тремтіти суперників від створених моментів. Незважаючи на те,  наші хлопці вміло тримали оборону та отримали перемогу з рахунком 6:0.

Уже наступний матч, який відбувся 15 вересня, вони провели в найкращих традиціях. Суперниками в цьому матчі стала футбольна команда «Дніпро» (с. Мньов). Хлопці почувалися на полі, як риба в воді, що вкотре доводить значну роль командної гри та підтримки один одного. Як результат – голи у ворота суперників. Команда «Олімпік» здобула перемогу з рахунком 2:0.

   Закликаємо всіх небайдужих  вболівати за нашу команду, за наших хлопців, за ім’я нашої команди,  яке вони захищають, за футбол!

    Бажаємо гравцям «Олімпіку» здоров’я, наснаги, оптимізму, сильних і точних контрударів, легких зустрічей, відсутності травм та, звичайно, перемог! 

          Ми віримо у ВАС!

 

 

 

За інформацією відділу освіти, молоді, спорту,

культури і туризму Михайло-Коцюбинської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь