A A A K K K
для людей із порушенням зору
Михайло-Коцюбинська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

СВЯТКУВАННЯ ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ В ГРОМАДІ

Дата: 27.08.2018 16:22
Кількість переглядів: 1773

Фото без опису

    24 серпня у Михайло-Коцюбинській об’єднаній територіальній громаді відбулися урочисті заходи з нагоди 27-ї річниці незалежності України та з нагоди Дня селища. У заходах взяли участь керівництво району, міста Славутич, містечка Любеч, Іванівської ОТГ та  представники органів місцевого самоврядування, депутати, працівники бюджетних установ,  учнівська молодь, представники громадськості та засобів масової інформації.

     У рамках святкування відбулися:  урочиста церемонія нагородження кращих жителів громади, вручення щорічної премії імені Василя Еллана-Блакитного, відзначення кращих учнів стипендією «Обдарованість», відкриття меморіальної дошки славетного земляка, людини гарячої та невгамовної вдачі - Василя Еллана-Блакитного та святковий концерт за участю колективів старостинських окугів М-Коцюбинської ОТГ.

      М-Коцюбинська селищна  рада  25 серпня  2017 року прийняла рішення  про заснування щорічної премії  імені Василя Еллана-Блакитного. І цього року були нагороджені перші лауреати:  у номінації «Освіта» - Галько  Олексій Васильович, вчитель фізичної культури Андріївської ЗОШ І-ІІІ ст..;  у номінації «Література» - Сапун Наталія Олександрівна, жителька смт. М-Коцюбинське, поетеса.; у номінації  «Образотворче мистецтво» - Ширай Юлія Миколаївна, жителька с. Кархівка, вихователь закладу дошкільної освіти; у номінації « Декоративно-ужиткове мистецтво» -  Дахно  Юрій  Володимирович, житель с. Москалі, майстер народної вишивки, зберігач старожитностей;  у  номінації « Музичне мистецтво» - Лактін Олексій Петрович, художній керівник  М-Коцюбинського БК, золотий голос нашої громади.

      Також в цей день відзначили  лауреатів стипендії «Обдарованість». Ними стали такі учні: Малий Євгені, Шпак Даніла та Шовкун Дарина – за досягнення в освітницькій та науково-дослідницькій діяльності; Варонченко Антон – за досягнення в галузі спорту ; Корінь Руслана – за досягнення в галузі мистецтва.

     На центральній площі селища були організовані виставки майстрів декоративно-ужиткового мистецтва, виїзна торгівля , виставка автомобілів-позашляховиків. З малечею працювали аніматори, захопливими були  розваги на батуті, бажаючі мали змогу проїхатись на поні. Дітлахи смакували солодкою ватою та попкорном.  У майстерності випікання короваю змагалися господині всіх старостинських окугів, а аматорські колективи тішили своїм співом присутніх.

     Гості свята могли скуштувати запашну юшку,  смачний плов ,  шашлик,  бринзу , смажену картоплю  та домашню випічку.

     Неперевершена атмосфера свята захопила всіх присутніх, даруючи  позитивний настрій, радість на позитив , який  залишиться в спогадах на цілий рік!

 

За інформацією відділу освіти,

молоді, спорту, культури і туризму

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь