A A A K K K
для людей із порушенням зору
Михайло-Коцюбинська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Повідомлення про оприлюднення проекту рішення Михайло-Коцюбинської селищної ради Чернігівського району Чернігівської області «Про затвердження Порядку передачі в оренду комунального майна, Методики розрахунку плати та орендних ставок за оренд

Дата: 02.08.2018 10:25
Кількість переглядів: 929

 

         Відповідно до статті 9 Закону України „Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності” з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб,  їх об’єднань повідомляємо про оприлюднення проекту рішення селищної ради «Про затвердження Порядку  передачі в оренду комунального  майна,   Методики розрахунку плати та орендних  ставок за оренду комунального майна Михайло-Коцюбинської об’єднаної територіальної  громади Чернігівського району Чернігівської області» та аналізу його регуляторного впливу.

 

           Розробником зазначеного проекту регуляторного акта є постійна комісія селищної ради з питань земельних відносин, будівництва, інфраструктури, транспорту, житлово-комунального господарства та комунальної власності.

          

         Метою прийняття цього регуляторного акту є  установлення економічно виправданих і обґрунтованих розмірів орендної плати відповідно норм чинного законодавства у сфері оренди,  поінформованість населення щодо комунального майна, яке може бути надано в оренду.

         

           Дія цього регуляторного акта поширюватиметься на всій території Михайло-Коцюбинської   ОТГ, а його вимоги будуть обов’язкові для виконання всіма суб’єктами господарювання,  що братимуть участь у відносинах   оренди комунального майна.

 

           Проект рішення    та аналіз його регуляторного впливу буде оприлюднено шляхом розміщення на офіційному сайті  Михайло-Коцюбинської  ОТГ - https://mkocubynska-gromada.gov.ua/.

        

         Строк прийняття пропозицій та зауважень до проекту рішення  селищної ради «Про затвердження Порядку  передачі в оренду комунального  майна,   Методики розрахунку плати та орендних  ставок за оренду комунального майна Михайло-Коцюбинської об’єднаної територіальної  громади Чернігівського району Чернігівської області» та аналізу його регуляторного впливу становить один місяць з дня його оприлюднення.

 

          Пропозиції та зауваження до проекту зазначеного розпорядження та аналізу його регуляторного впливу прийматимуться виконавчим комітетом Михайло-Коцюбинської селищної ради:

поштою - на  адресу вул. Шевченка, 50, смт. Михайло-Коцюбинське, Чернігівський район, Чернігівська область, 15552;

телефоном  - (0462) 68-15-50;

на електронну адресу -   mksrchrukr@ukr.net.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь