A A A K K K
для людей із порушенням зору
Михайло-Коцюбинська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Команда «Олімпік» в новому амплуа

Дата: 27.04.2018 16:09
Кількість переглядів: 989

        Михайло-Коцюбинська громада завжди пропагувала  здоровий спосіб життя, для якої футбол – це не просто слово, це той простір де можна самореалізуватися  і просто отримувати величезне задоволення. Що там казати, розмови щодо необхідності відродження футбольної команди Михайло-Коцюбинської об’єднаної територіальної громади «Олімпік», що має дуже славні традиції і багато десятиліть був справжньою гордістю селища, точилися вже давно. Але завжди щось було на заваді. Бракувало коштів, бракувало ентузіастів, які б взяли на свої плечі цю дуже нелегку ношу, і найголовніше – бракувало професіонала, який, не рахуючись ані з часом, ані з власними інтересами, зумів би створити команду, зумів би зреалізувати ідею відродження футбольної команди. Але зусилля того були варті.

27 травня 2018 року в актовому залі М-Коцюбинської гімназії відбулась зустріч-презентація футбольної команди «Олімпік». Серед учасників команди є і учні Михайло-Коцюбинської гімназії: Курилець Вячеслав, Воронченко Антон, Вергун Ігор, Шпак Ярослав. Ідею відродження футболу підтримав і селищний голова Михайло-Коцюбинської громади Микола Васильович Завальний, адже це реальна можливість масово залучати молодь до занять спортом. За сприяння селищного голови було придбано та вручено відповідний спортивний інвентар.

Дякуючи активістам Ігорю Барбенюку та Олександру Дубині команда «Олімпік» стартувала.  28 квітня 2018 року відбудеться футбольний матч між командою М. Коцюбинської ОТГ та футбольною командою с. Мньов.

За інформацією відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь