A A A K K K
для людей із порушенням зору
Михайло-Коцюбинська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

УРОЧИСТІ ПРОВОДИ ПРИЗОВНИКІВ

Дата: 22.04.2017 15:16
Кількість переглядів: 1270

Людно і гамірно було 18 квітня в актовій залі М.Коцюбинської гімназії. Школярі, вчителі,  батьки  зібралися тут, щоб урочисто  провести на строкову військову службу юнаків цьогорічного весняного призову: Володимира Ярмоша з смт.М.Коцюбинське, Олексндра Буренка та Олександра Заровного із с. Халявина.      

Побажати  хлопцям добросовісно виконувати свій військовий обов’язок, гідно представляти  рідний край у військових частинах, де вони будуть служити, до гімназії цього дня  прибули  голова ЧРДА Віктор Корж, голова Михайло-Коцюбинської селищної ради Микола Завальний, Халявинський сільський голова Алла Лісова, керівник апарату ЧРДА Куриленко Тетяна Петрівна, спеціаліст мобілізаційного відділу ЧРДА Кубрак Світлана Михайлівна, військовий комісар ЧОМВК Москалець Сергій Васильович та начальник відділу забезпечення військкомату Сергій Шовковий.

Вітаючи молодих воїнів, учасники зібрання наголошували на важливості для чоловіка військової служби, яка полягає у захисті своєї родини, Батьківщини та формуванні мужності тіла і духу воїна.

Чесно і достойно нести  військову службу хлопцям побажав і військовий комісар  - полковник    Москалець Сергій Васильович.

Голова ЧРДА Корж Віктор Борисович запевнив, що жодного з призовників не залучатимуть до участі в антитерористичній операції на сході України та подарував хлопцям годинники.

З вітальними словами виступили голова Михайло-Коцюбинської селищної ради Микола Завальний  та  Халявинський сільський голова Алла Лісова,  вручили кожному юнаку  “набір призовника”, відмітивши, що служба в Армії – це школа мужності, хоробрості і стійкості, особливого гартування волі та характеру, які залишаються у людини на все життя.

Від імені батьків з привітальними словами виступила мати призовника Ярмош Олена Анатоліївна, після чого матері пов’язали їм на щастя рушники.

Всі присутні побажали юнакам щасливої служби, сумлінно виконувати накази командирів та вимоги військових статутів.

Святкового настрою присутнім додали концертні номери, у виконанні працівників Будинку культури. На сцені звучали  патріотичні та душевні пісні, які збентежили не одного присутнього.

Катерина Бабич


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь