A A A K K K
для людей із порушенням зору
Михайло-Коцюбинська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Стартувала весняна толока

Дата: 22.04.2017 14:32
Кількість переглядів: 1000

Починати потрібно завжди з позитиву, чого б це не стосувалося — власного життя чи якихось реформ у межах країни. Надворі весна — пора розквіту. Тож в рамках весняного місячника з благоустрою в квітні на території Михайло-Коцюбинській ОТГ відбулися масові суботники.

Передвеликодню толоку ініціював очільник Михайло-Коцюбинської об’єднаної громади Микола Васильович Завальний. Він закликав долучитися до екологічної акції усіх небайдужих жителів об’єднаної громади. Ідею підтримали в.о.старост Андріївського, Ведильцівського, Кархівського, Жукотківського, Левковицького, Пльохівського, Шибиринівського старостинський округів, працівники комунальних закладів, культури, працівники органів місцевого самоврядування, а також діти та педагоги дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладів Михайло-Коцюбинської ОТГ.

У рамках весняного благоустрою на території громад проводилися не тільки заходи з поліпшення санітарного стану парків, скверів, прибережних територій, а й з забезпечення збереження та збільшення зелених насаджень.

Дружньо кипіла робота… Дух колективізму і усвідомлення того, що робиш добру справу, створював не робочий, а святковий настрій додавав запалу, працювати у гурті було легко і в задоволення. 

Михайло-Коцюбинська селищна рада  висловлює вдячність усім, хто долучився до даної ініціативи, вклав свою фізичну працю у спільне і прекрасне.  Сьогодні – разом з рідною громадою – наші душі теж стали трішечки чистішими. 

Тож, пам’ятайте: чистота навколишнього середовища – в наших руках.

Фоторепортаж з місця

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь