A A A K K K
для людей із порушенням зору
Михайло-Коцюбинська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

В с.Андріївка відбувся VІІІ регіональний турнір з волейболу на Кубок Володимира Єреми.

Дата: 18.02.2018 09:39
Кількість переглядів: 925

         Велелюдно було в Андріївській школі в суботу 17 лютого 2018 року. Адже у цей день  зібралися шанувальники волейболу, щоби взяти участь у VІІІ регіональному турнірі з волейболу на Кубок Володимира Єреми. У спортивній залі школи зібралися кращі волейболісти трьох громад: с.Ковпита, селища Михайло-Коцюбинське, с. Андріївка.  Також до участі у турнірі долучилася збірна вчителів фізичної культури.

Лунає «Козацький марш», команди заходять до спортивної зали і шикуються на волейбольному майданчику. Заноситься  Державний Прапор. Турнір оголошується відкритим. Головний суддя змагань, вчитель фізичної культури Андріївської школи Олексій Галько рапортує про готовність команд до проведення змагань.

Учасників турніру, гостей свята вітали директор школи Тетяна Безлюдна, Михайло-Коцюбинський селищний голова Микола Завальний, який у своєму виступі наголосив, що фізична культура і спорт є одним із пріоритетів розвитку громади.

Оскільки турнір проводився напередодні Дня Пам´яті Героїв Небесної Сотні, то всі присутні вшанували пам´ять загиблих на Майдані у лютому 2014 року хвилиною мовчання, запалили свічки пам’яті.

         Після урочистої частини розпочалися змагання за Кубок В.Єреми – власне те, із-за чого спортсмени і зібралися. У ході гри визначилися напівфіналісти, потім – фінальна гра між командами с.Андріївка та збірної вчителів за перемогу, яку здобули господарі волейбольного турніру – Кубок у черговий раз залишився в Андріївці. Усі команди отримали нагороди –дипломи, медалі та грамоти кожному учасникові, а також пам’ятні вимпели. Суддівська колегія визначила кращих гравців кожної команди. Символічні статуетки волейболіста отримали: Володимир Кобзар з Ковпити, Сергій Шепель зі збірної вчителів, Олександр Калита з Михайло-Коцюбинського та Юрій Клюка з Андріївки. Разом з тим кожна команда отримала у подарунок волейбольні м’ячі, а господарям турніру Микола Завальний вручив новеньку волейбольну сітку. Це стало можливим завдяки тому, що вперше фінансування турніру здійснювалося за кошти бюджету селищної ради. М.Заальний запевнив усіх присутніх, що чемпіонати, турніри подібного рівня проводитимуться у громаді постійно і матимуть підтримку від керівництва ОТГ. 

Хочеться висловити слова глибокої вдячності місцевим сільгоспвиробникам, які надали спонсорську допомогу для проведення свята спорту в Андріївці. Це СТОВ «Еко Енерджі Україна» (директор Олександр Джемесюк), СТОВ «Андріївське» (директор Андрій Сидоренко), ФГ «Андріївське» (директор Володимир Зенченко).

 Тетяна Безлюдна, с.Андріївка

 

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь