A A A K K K
для людей із порушенням зору
Михайло-Коцюбинська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Повідомлення про оприлюднення проекту рішення Михайло-Коцюбинської селищної ради Чернігівського району Чернігівської області «Про затвердження Правил благоустрою території смт. Михайло-Коцюбинське та населених пунктів, що входять до Михайло-Коцю

Дата: 02.08.2018 10:25
Кількість переглядів: 1041

         Відповідно до статті 9 Закону України „Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності” з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб,  їх об’єднань повідомляємо про оприлюднення проекту рішення селищної ради «Про затвердження Правил благоустрою території смт. Михайло-Коцюбинське та населених пунктів, що входять до Михайло-Коцюбинської селищної ради  Чернігівського району Чернігівської області та аналізу його регуляторного впливу.

 

           Розробником зазначеного проекту регуляторного акта є постійна комісія селищної ради з питань земельних відносин, будівництва, інфраструктури, транспорту, житлово-комунального господарства та комунальної власності.

          

         Метою прийняття цього регуляторного акту є  визначення умов захисту і відновлення середовища, сприятливого для життєдіяльності людини, діяльності суб’єктів господарювання, захисту довкілля, покращення санітарного стану та мікроклімату, зниження рівня шуму, належне утримання та раціональне використання території населених пунктів, охорону об’єктів благоустрою, виконання вимог Закону України «Про благоустрій населених пунктів», вдосконалення нормативної бази, впровадження державної регуляторної політики у сфері благоустрою, врегулювання правовідносин між суб’єктами, на яких розповсюджується дія регуляторного акта, проведення  єдиної політики з підтримки благоустрою.

 

         Дія цього регуляторного акта поширюватиметься на всій території Михайло-Коцюбинської   ОТГ, а його вимоги будуть обов’язкові для виконання всіма суб’єктами господарювання,  що братимуть участь у регульованих відносинах.

 

           Проект рішення    та аналіз його регуляторного впливу буде оприлюднено шляхом розміщення на офіційному сайті  Михайло-Коцюбинської  ОТГ - https://mkocubynska-gromada.gov.ua/.

        

         Строк прийняття пропозицій та зауважень до проекту рішення  селищної ради «Про затвердження Правил благоустрою території смт. Михайло-Коцюбинське та населених пунктів, що входять до Михайло-Коцюбинської селищної ради  Чернігівського району Чернігівської області» та аналізу його регуляторного впливу становить один місяць з дня  його оприлюднення.

 

          Пропозиції та зауваження до проекту зазначеного розпорядження та аналізу його регуляторного впливу прийматимуться виконавчим комітетом Михайло-Коцюбинської селищної ради:

поштою - на  адресу вул. Шевченка, 50, смт. Михайло-Коцюбинське, Чернігівський район, Чернігівська область, 15552;

телефоном  - (0462) 68-15-50;

на електронну адресу -   mksrchrukr@ukr.net.

 

 

  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь