A A A K K K
для людей із порушенням зору
Михайло-Коцюбинська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

15 липня відбулося святкування дня села в с.Андріївка

Дата: 18.07.2017 09:10
Кількість переглядів: 1608

Андріївці відсвяткували День села.

15 липня  в селі Андріївка відзначали День села.

Мабуть, цього свята місцеві жителі чекали з нетерпінням, адже зала клубу була переповнена людьми.

Традиційно почалося все із концерту учасників художньої самодіяльності.

Зі сцени вітали всіх присутніх заступник голови Михайло-Коцюбинської селищної ради Віктор Іванович Єрема, секретар селищної ради   Ніна Володимирівна Ворох, яка від Михайло-Коцюбинскої об’єднаної територіальної громади  подарувала андріївцям лазерний кольоровий принтер. Також  лунали слова привітання від  депутата Чернігівської обласної ради Каленюка Миколи Михайловича.

Концертну програму було представлено піснями у виконанні колективу художньої самодіяльності «Берегині», які і розпочали свято виконанням Гімну села Андріївка (звичайно, після Гімну України).

Танцювальними номерами  привітали наймолодших жителів села  вихованці ДНЗ «Яголятко». Учні  школи сценкою та гуморескою привітали батьків багатодітних сімей.  Увесь зал був ніби зачарований під час ліричного танцю у виконанні Галько Любові та Рябоконя Олега. Крім того, всіх вразив бойовий гопак у виконанні Полуди Владислава та  Гапшенка Віталія. Соліст  Генадій Лошаков виконав пісні, присвячені жінкам, матерям. На завершення концерту колектив «Кумасі» розвеселили всіх присутніх і додали гарного святкового настрою  жартівливою сценко «Туристки».

Після концерту у дворі сільського клубу на всіх чекав  гарячий куліш, шашлики та чай. Всі бажаючі могли зіграти у безпрограшну лотерею, взяти участь у благодійному ярмарку солодощів.

Також вчителями школи було проведено акцію «Добро починається з тебе» по збору коштів для підтримки п’яти дітей-сиріт, які знаходяться під опікою. Працювали аніматори Арт-Канікул, які проводили безліч цікавих конкурсів та розваг для андріївських дітлахів.

Бібліотекаркою Ніною Миколаївною Мосійчук було підготовлено виставку робіт місцевих майстринь-вишивальниць та художників.

Вчитель фізичного виховання Олексій  Васильович Галько провів спортивні конкурси, в яких брали участь  і діти, і батьки.

Михайло-Коцюбинською центральною громадою була організована виїзна торгівля, у якій прийняли участь приватні підприємці Валентина Костюченко  та Надія Косовець.

Вже традиційно надвечір  на місцевому стадіоні було проведено товариський матч з футболу та волейболу  між молодшим та старшим поколінням села. Також було започатковано  нову традицію  — проведення  щорічного більярдного турніру. Завершилося все святковою дискотекою.

Вагомим внеском у проведення свята «День села Андріївка» була спонсорська допомога ТОВ «Еко-енерджі Україна» (керівник Джемесюк О.В.), СТОВ «Андріївське» (керівник Сидоренко А.М.), ТОВ «АФ «Андріївське» (керівник Зінченко Д.В.), Карпачова С.О, Шкурата Д.Ю., Лукашевича Ю.В., Єрмоленка О.П. та приватні особи-підприємці торгівельних точок Косовець Т.М., Чайка Л.В., Обабко Л.О.

                                     Завідувачка Адріївським сільським

                                     клубом Любов Рябоконь

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь