A A A K K K
для людей із порушенням зору
Михайло-Коцюбинська територіальна громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Творчий вчитель – гідний приклад для учнів

Дата: 18.12.2017 08:19
Кількість переглядів: 3301

          Сьогодні більшість із нас переконані, що де б ми не були і які б часи не настали, слово «вчитель», поняття «школа» завжди будуть атрибутом мудрості, поваги й пошани до людей, які несуть знання, творять великі й прекрасні діла.

Бути гарним педагогом – це бути справжнім реформатором майбутнього життя України, бути апостолом Правди й Науки. Педагогічна праця - це єднання професіоналізму та високих душевних якостей.

Праця і творчість – два крила людського буття. Їхнє поєднання сповнює життя людини сенсом, піднімає особистість в очах інших, викликає почуття поваги. Учитель – це завжди творець. Інакше не може бути.

З 30 листопада по 06 грудня 2017 року в Михайло-Коцюбинській ОТГ було проведено І етап Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2018»

Взяти участь у конкурсі  виявили бажання 8 педагогів закладів загальної середньої освіти Михайло-Коцюбинської селищної ради: Левченко Юлія Олександрівна, вчитель української мови та літератури Жукотківської ЗОШ І-ІІст.; Левченко Наталія Олексіївна, вчитель української мови та літератури Михайло-Коцюбинської гімназії; Макаренко Оксана Володимирівна, вчитель української мови та літератури Шибиринівської ЗОШ І-ІІІст.; Скрипка Тетяна Вікторівна, вчитель української мови та літератури Ведильцівської ЗОШ І-ІІІст.; Кобзар Євген Вікторович, вчитель фізкультури Кархівсьої ЗОШ І-ІІст.; Кирієнко Микола Петрович, вчитель фізкультури Михайло-Коцюбинської гімназії; Галько Олексій Васильович, вчитель фізкультури Андріївської ЗОШ І-ІІІст.; Черниш Олександр Сергійович, вчитель фізики Ведильцівсьої ЗОШ І-ІІІст. У цьому навчальному році конкурс проводився за такими номінаціями: «Українська мова та література», «Фізична культура», «Фізика».

Сучасний вчитель повинен постійно самоудосконалюватися, особливо в наш час – час комп'ютерних технологій. Традиційний Всеукраїнський конкурс «Учитель року» - це конкурс для вчителів, які прагнуть постійного творчого зростання, яким необхідне відчуття особистого успіху. Адже участь у подібних заходах  є можливістю заявити про себе як про креативну, фахово компетентну, творчу особистість. Він дає можливість розкрити професійні здібності і напрацювання, поділитись власним досвідом з колегами, взяти щось найцінніше для подальшого свого зростання.

Учасники конкурсних випробувань перевірили свої знання з педагогіки та психології за тестовими завданнями. Жеребкування, проведене з конкурсантами, дало можливість визначити класи Михайло-Коцюбинської гімназії, з якими їм довелося працювати під час практичного етапу конкурсу. За підсумками всіх випробувань переможцями членами журі одноголосно визнано Скрипку Тетяну Вікторівну, вчителя української мови та літератури Ведильцівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, та Галька Олексія Васильовича, вчителя фізкультури Андріївської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Переможці та лауреати конкурсу отримали цінні подарунки від голови Михайло-Коцюбинської об’єднаної територіальної громади Завального Миколи Васильовича.

Сподіваємось, що конкурсні змагання стануть підтвердженням того, що в нашій громаді працюють компетентні, творчі  вчителі, які  є гідним прикладом для учнів.

Загрива Л.М., методист відділу

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь